Office: (+4) 0723 653 313
Vanzari: (+4) 0729 998 612
Contact
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Exotique - Furnizor al Casei Regale a Romaniei

Mobilier din lemn masiv si Decoratiuni pentru Casa si Gradina

Exotique este conceput ca un Inspirational Boutique, un concept croit pe dorinta de a oferi lucruri exclusiviste celor care iubesc frumosul. Exotique este un brand care nu promoveaza o anumita linie in mobila sau o tara anume. Exotique este un trendsetter.Exotique a cucerit clientul prin indrazneala de a aduce in permanenta lucruri noi, prin curajul de a promova diferite zone si culturi, de a deveni "paradis al bunului gust, de curaj si de deschidere a Romaniei catre lume" cum foarte frumos ne-a caracterizat Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei.
Brandul Exotique, aduce, de 14 ani, in casele romanilor, piese de mobilier din esente exotice si decoratiuni pictate si sculptate manual, o parte din cultura, arta si istoria unor tari fascinante ca Thailanda, India, Maroc, Indonezia, sau Vietnam, dar si colectii europene.TESTIMONIALE
Urmareste-ne si pe Canalul nostru de Youtube:
Canalul Exotique YoutubeEmisiuni | Prezentari | Noutati


Furnizor al Casei Regale a Romaniei din 2009

In 29 septembrie 2009, la Palatul Elisabeta, in cadrul unei ceremonii oficiale, Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei a conferit, in numele Majestatii Sale Regele Mihai, brandului “Exotique” calitatea de “Furnizor al Casei Regale a Romaniei”.
La eveniment, alaturi de Principesa Mostenitoare s-a aflat Alteta Sa Regala Principele Radu. Distinctia a fost primita de catre doamna Pusa Hack, proprietarul companiei “Exotique”.
In 2012 si 2015 Exotique a primit o nouă certificare de Furnizor Oficial al Casei Regale a României ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor si a serviciilor oferite.Conferirea calitatii de Furnizor al Casei Regale a Romaniei reprezinta reluarea unei traditii dupa mai bine de jumatate de veac. Prin caracterul sau este una dintre cele mai prestigioase recunoasteri a calitatii produselor de pe piata romaneasca. Astfel, se recunoaste nu doar calitatea unui produs sau a unui serviciu, ci se garanteaza mentinerea standardelor exceptionale de calitate. Brevetul de “Furnizor al Casei Regale” este motivatia efortului continuu de pastrare si imbunatatire a calitatii, valorii, autenticitatii si traditiei produselor si serviciilor de pe piata romaneasca.
Detalii Contact

Adresa Showroom:

Splaiul Unirii 96, Bucuresti, Romania, Cod postal: 040038
Program:
Luni - Vineri 9:00 - 18:00
Sambata 10:00 - 16:00

Telefon:

Office: 0723 653 313
Sales: 0729 998 612
Tel: 021 - 316.96.94, 021 - 316.88.94

Email:

Trimiteti-ne un mesaj