Office: (+4) 0723 653 313
Vanzari: (+4) 0729 998 612
Contact
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Elemente Arhitecturale
Sunteti in sectiunea Arhitectural. Prin definitie, cuvantul arhitectural exprima simbioza dintre arta, simboluri culturale dar si elemente caracteristice de arhitectura. Folosit indeosebi in a exprima grandoare, maretie sau concepte abstracte, acest termen este prezent in universul Exotique prin piese cu o valoare artistica deosebita.

Stilul arhitectural, include forme speciale, modalitati de prelucrare a lemnului sau altor materiale de baza, caractere regionale dar si influente religioase, idei si tehnologii noi care pun in evidenta instoria unei societati. Nu sunt multe cuvinte care pot exprima grandoarea unei opere arhitecturale, orele de creatie din spatele acestor piese pentru ca in final, momentul contemplarii sa fie unic, emotional.

Elementele din colectia Exotique Arhitectural sunt un stimulent puternic pentru efectul eclectic al unui interior construit in jurul nevoii de a colectiona si a pune alaturi obiecte de mare valoare. Un concept marca Exotique cu influente traditional-asiatice, ce cuprinde piese vechi, unicat, lucrate exclusiv manual, a caror valoare estetica si istorica pot transforma orice spatiu.

Ferestrele traditionale, coloanele, arcadele - tot mai des cautate in randul designerilor de interor sau floristilor - dar si portile masive, sunt parte din colectia pe care o prezentam in aceasta sectiune. Materialul de baza al acestora este lemnul de tec, o esenta dura si grea ce le confera un pronuntat aspect rustic. Unicat, sculptate cu motive tribale sau florale, uneori pictate, aceste piese sunt salvate si reconditionate din foste temple sau palate, fiecare avand o istorie a sa. Decupate din lunga si complicata istorie a Indiei, aceste porti sunt marturia maestriei artizanilor indieni.

Ambalarea deosebita a fiecarui obiect dar si livrarea in conditii optime catre fiecare cumparator sunt parte din serviciile Exotique oferite clientilor. Pentru a alege cele mai potrivite piese de mobilier, corpuri de iluminat sau cadouri ne puteti contacta pe email sau telefonic pentru oferte personalizate care va asiguram ca vor impresiona.


Arhitectural

Seteaza descrescator

   

24 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

24 Articol(e)