Office: (+4) 0723 653 313
Vanzari: (+4) 0729 998 612
Contact
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Thai Art-Craft
Sunteti in sectiunea Thai Art-Craft. Thailanda, sau Regatul Thailandei, cum este oficial recunoscut, sub vechea denumire Siam, are o vasta si lunga istorie in ceea ce priveste arta mestesugareasca. Cuvantul "Thai" inseamna "om liber" ceea ce a avut o mare influenta asupra societatii in general dar si a libertatii de exprimare a populatiei.

Renumita mondial pentru cultul aparte si religiile mixte, Thailanda ofera lumii pe langa arta mestesugareasca a olaritului, sculpturilor in lemn sau piatra, celebrele temple de rugaciune, vizitate anual de milioane de turisti. Datorita climei tropical - ecuatoriene influentata de deschiderea la Oceanul Indian, Thailanda este deasemeni renumita pentru luxoasele centre SPA aflate in statiuni amenajate in vecinatatea plajelor.

Elefantul este simbolul national al Thailandei care dealtfel se regaseste in multe dintre obiectele decorative sau accesorii pentru femei sau barbati pe care artizanii locali le creeaza pentru a ajunge prin intermediul turistilor sau importatorilor catre destinatii indepartate, in intreaga lume.

Thailanda este un amestec cultural cu multe particularitati ce includ India, China, Cambogia dar si alte regiuni din Sud-Estul Asiei ceea ce face ca in fiecare piesa sau obiect sa se regaseasca influente religioase sau de cultura diferite. Insa toate au in comun respectul si daruirea pentru frumos, pentru armonie.

Civilizatia globala moderna a imprumutat cultul Buddha datorita spiritualitatii neconventionale, a influentelor benefice asupra psihicului dar si a obiectelor pe care le alegem atunci cand ne decoram casa.

In aceasta sectiune gasiti elemente specifice thailandeze, lucrate manual. Panourile cu imaginea lui Buddha bogat ornamentate cu pietre, sticla sau metal pentru a oferi atat stralucire dar si un aspect modern, vazele din lemn de mango, statuietele ce reprezinta scene de veselie surprinse in lemn pictat sau obiectele de mic mobilier sunt doar cateva dintre propunerile noastre pentru un decor cat mai autentic.

Ambalarea deosebita a fiecarui obiect dar si livrarea in conditii optime catre fiecare cumparator sunt parte din serviciile Exotique oferite clientilor. Pentru a alege cele mai potrivite piese de mobilier, corpuri de iluminat sau cadouri ne puteti contacta pe email sau telefonic pentru oferte personalizate care va asiguram ca vor impresiona.


Thai Art-Craft

Seteaza descrescator

   

18 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

18 Articol(e)