Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Exotique, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Exotique foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Exotique este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
Chat Pentru a intra in legatura cu un consultant, a primi si a cere informatii si a plasa comanda insotit de suport de specialitate in timp real, sunt necesare datele dvs
Office: (+4) 0723 653 313
Vanzari: (+4) 0729 998 612
Contact
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Livrare

Transport

Livrarea catre CLIENT a produselor achizitionate este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid prelucreaza datele cu caracter personal ale CLIENTULUI EXOTIQUE, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acesta prin intermediul website-ului sau direct din unul din magazinele EXOTIQUE, dar numai cu respectarea Intocmai a prezentului document „Termeni si Conditii” EXOTIQUE.
Firmele de curierat rapid si eventual tertii parteneri ai acestora, mandatati pentru Indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale CLIENTILOR EXOTIQUE, sunt obligati la respectarea Intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document „Termeni si Conditii” EXOTIQUE. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta CLIENTII EXOTIQUE prin orice mijloc de comunicare (email, telefon, sms), In limitele si In scopul prevazut In acest articol.
Livrarea se va realiza In maxim 5 zile lucratoare. In cazul In care produsul va fi livrat cu depasirea termenului mentionat, EXOTIQUE va informa CLIENTUL In scris, prin email. In acest caz, CLIENTUL poate renunta In scris la comanda. Daca plata a fost efectuata prealabil livrarii, atunci suma platita va fi rambursata In totalitate, conform legii, In termen de 5 zile lucratoare de la data renuntarii.

Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre CURIER la livrarea produselor comandate (la care sunt anexate Factura, Chitanta si Certificatul de Garantie), ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). De asemenea, CLIENTUL va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate In mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate In considerare.
Prin semnarea bonului de livrare CLIENTUL recunoaste primirea In bune conditii si In totalitate a produselor comandate.