Office: (+4) 0723 653 313
Vanzari: (+4) 0729 998 612
Contact
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni si Conditii

1.15 Returnarea produselor

1.15.1 CLIENTUL EXOTIQUE poate returna produsele achizitionate, In urmatoarele situatii :
• Coletele prezinta deteriorari severe.
• Produsele au fost livrate / facturate gresit.
• Produsele prezinta defecte (de fabricatie).
1.15.2    CLIENTUL are dreptul sa notifice In scris EXOTIQUE ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, In termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. In aceasta situatie, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea condorm legii, In sarcina CLIENTULUI.
1.15.3    CLIENTUL se obliga sa notifice EXOTIQUE, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail, fax, etc) In termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor.
1.15.4    CLIENTUL  care a notificat EXOTIQUE ca are intentia de a returna produsele achizitionate, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate In maxim 14 zile calendaristice. In caz contrar, EXOTIQUE va considera cererea ca fiind nefondata/invalida si poate refuza returul.
1.15.5    CLIENTUL EXOTIQUE nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va putea pretinde orice alte daune-interese / despagubiri, in urmatoarele situatii :
• In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de tip diferit.
• In cazul in care cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile calendaristice, calculata din ziua calendaristtica urmatoare datei la care s-a onorat comanda.
• In cazul in care produsul returnat nu este in aceiasi stare in care a fost livrat, adica in ambalajul original, fara zgarieturi, fara pete, fara deformari ale structurii si documentele care l-au insotit.